25 Eylül 2024 Çarşamba

25 Eylül Çarşamba

Günün ilk işi, annemin kulaklığının ayarlarının yapılması için servis elemanının gelmesiydi. 
Yaşlı insanlara hizmet veren ve genellikle sağlıkla ilgili olan kurumların eve servis yapmaları gerçekten faydalı. Aksi halde onca zaman sürecek yolu göze almak karşıya gitmek, arabayı park etmek için yer bulmak gibi daha ilk ağızda türlü zorluklar var. 
Böylece duyma konusunda, dünkü kulak içi temizlikten sonra, kulaklık ayarı yapılınca olumlu bir destek sağlanmış oldu. 

Bir süredir elimdeki kitabı tadını çıkararak okuyorum. Tatile gitmeden önce Şulem okuduğunu ve beğendiğini söyleyerek vermişti. Tatilde sıra gelmedi, döndüğümden beri fırsat buldukça elime alıyorum.

Bu sabah Olivia Newton-John'un ölümünden bir süre önce kaydedilen ve yakın zamanda yayınlanan bir şarkısına denk geldim. Şarkının geliri Olivia'nın tedavi sürecinden beri desteklediği meme kanseriyle ilgili bir vakfa bağışlanacakmış.  



Şu taşların dili olsa neler anlatırdı deriz ya, bu kitapta anlatıyorlar.

4 yorum:

  1. Olivia Newton John denilince gençliği aklıma gelir ve Grease filmi.Lisede okuldan kaçıp gittiğim film:) Kitap tavsiyesi epeydir okumadığımı hatırlattı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Grease'i üniversitenin ilk senelerinde izlemiştim, sanırım. Sonradan tekrar üç kez filan izlemişimdir. Heyy gidi! :))

      Sil
  2. a ne güzelmiş bu eve kulaklık servis elemanının gelmesi. konuşalım bunu, bizde ben ya da ablam kadıköy'e servise götürüyoruz, uzaktan ayarlama yapıyorlar.
    bu kitap beni çok etkilemişti. (belki yakın bir arkadaşım böyle bir kayıp yaşadığı için) taşların anlatması da ne güzel olmuş değil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizim kulaklık aldığımız yer Şişli'deydi. O nedenle eve gelmeleri daha da güzel bizim için. :) Servis konusunu sorarım kendilerine.
      Ben de çok beğenerek okudum, teşekkür ederim. :)

      Sil

Hoşgeldiniz!