25 Eylül 2023 Pazartesi

25 Eylül Pazartesi

Bugünün en önemli hareketi, 2020 Mart'ından beri gidemediğim pilates derslerine yeniden başlamam oldu.  Aradan geçen zamanda sevgili hocam M.ciğimle sosyal medya veya mesajla haberleştik ve iki kez de görüştük, bu arada kızı D.ciğim okula bile başladı. Ancak ders başka bir şey, bugün zamanın nasıl geçtiğini anlamadım, bir saat doluverdi.

Diğer önemli hareket, tatile giderken buzluğa emanet ettiğim ekşi mayamın bir haftalık çaba sonucu çalışmasından sonra dün mayaladığım  ekmeği bugün pişirmemdi. Maya kendine gelmiş, havanın aniden ısınması neyse ki olumsuz etki yapmamış ve ekmek usulünce kabarmış oldu.

Stüdyoya gider ve dönerken yürüdüm. Kaç gündür nezleyim, iyileşiyor muyum, yeniden başladı filan derken yalan yanlış az adım atıyordum, adımsayar beni hemen alt gruba postalamıştı. Bugün takdirlerini aldım kendisinin, mutluyum.



Tatil fotoğraflarının suyunu çıkardım biliyorum, sonuna geldik artık sabır...
15 Eylül akşamüstü, saat 19:28 güneş batmış, kızıllığı bulutlarda biraz daha duruyor...

8 yorum:

  1. güldürdün beni "sabır" diye bitirdiğin cümlenle. kendi kendime "ne sabrı ayol, ne güzel işte deyip bir daha baktım fotoğrafa :) alemsin
    pilatese başlamakla ne şahane bir iş yapmışsın. ben de hayatımı yoluna koyayım, başlayacağım inşallah!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ehe ehe! Peki madem, madem sıkılan yok, ben arada yine bulur eklerim. :))
      Uygun olduğunda pilates konusunu konuşuruz istersen, gerçekten iyi iş yaptım. :)

      Sil
  2. Pilates hocana bir kere beraber yürürken rastlamış mıydık? Tebrikler, yeni okul yılında yeni etkinlikler çizgisinde harika bir adım. Bu arada merak ettim, senin adım sayar hangisi, yorum mu yapıyor? Benimki hiç oralı değil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eveet Joe'cuğum doğru hatırladın. :) Hocalarım birlikte çalışan eşlerdi, şimdi ayrı çalışıyorlar, ben kadın dayanışmasını seçtim. ;)
      Adım sayar telefonumda kayıtlı olan, farklı bir şey değil ve yorum yapmıyor -ya da henüz yapmıyor- sadece günlük adımları diğer kullanıcılarla karşılaştırıyor her gün. Son hafta evden pek çıkmayınca, ortalama adımlarım azaldı haliyle. Durum budur. :))

      Sil
  3. Biz tatil fotolarından bıkmayız ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de böyle istek gelmesini bekliyordum, madem öyle gelecek günlerde yine bulurum birşeyler. :))

      Sil
  4. çok iyi yapmışsın <3 ben de online bir şeyler bakıyorum ama stüdyoda insanlarla yapılanı gibi olmuyor... tatil fotoğraflarından assssla bıkmayız!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben yıllarca birebir hocayla çalıştım C'ciğim ve çok memnundum.
      İnsan evde düzenli egzersiz yapsa bile hatalarını göremiyor, işi bilen kişi doğrusunu gösterince daha düzgün sonuç alınıyor. Sen de gönlüne göre bir stüdyo bulabilirsin umarım. :)

      Sil

Hoşgeldiniz!