27 Ağustos 2023 Pazar

27 Ağustos Pazar

Dün uyandığım saatten biraz daha önce uyandım, aynı saatte yürüyüşe çıktım. 
Aynı olmayan iki şey vardı; birinci hava, dünün berrak gökyüzü yerini kalın ve gri bulutlara bırakmıştı, ikincisi sokakta dünden daha az insan vardı.
Sahile gidene dek yine bir kaç bisikletliye rastladım. 
Sahil yolunda yine koşanlar vardı, gerçi bu sabah biraz daha az sayıdalardı. 
Dün denize giren iki erkenci vardı, bugün kumsalda sandalyeleri duruyordu.

Pilates hocam aradı, "yeni sezonun programını yapıyorum, sizin için uygun saatlere bakalım mı" dedi. Ekranda adını görünce çok sevindim, çünkü tam da bir gün önce "Eylül'de mutlaka yeniden pilatese başlamalıyım, kaslarım eriyor, imdat" demiştim. 
2020 Şubat sonundan beri önce pandemi sonra ev halleri nedeniyle pilates çalışmıyorum, oysa bedenime ve ruhuma ne kadar iyi geliyordu. Umarım yeniden kaslarımın varlığını hissedebileceğim.

Dün ve bugün Magarsus dizisinin 3 ve 4. bölümlerini izledim. 
Yine dün ve bugün bir Çin filmini uzun olduğu ve zamanı yetiştiremediğim için iki bölüm halinde izledim. Filmin adı "Aşktan Sonra Aşk /  Love After Love" MUBİ'de oynuyor. Romantik bir dönem filmi.

Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonasında iki gün ara verilmişti, bu akşam Belçika'da Belçika ile oynayacağız, birazdan maç başlıyor.



Dünkü fotoğrafla aynı saatte ve yaklaşık aynı yerden çekilmiş bugünün fotoğrafı,
Üç farkı bulunuz desem?...

2 yorum:

  1. şu pilates bilgilerini bir ara benimle de paylaş şekerparem. ben de yeniden başlamak istiyorum. belime de ruhuma da iyi geliyordu, ne güzel...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen seni bilgilendireceğim, başlayınca ayrıntılar hakkında haber vereceğim. :

      Sil

Hoşgeldiniz!