14 Ağustos 2023 Pazartesi

14 Ağustos Pazartesi

İki gündür güneş kayboldu, ara ki bulasın! Bir bulut dünyasında yaşıyoruz, değme kış havasına taş çıkartır. Dün gece yağmur bekleniyordu, yağmadı. O yağamayan bulutlar tepemizde katman katman duruyor. Şöyle bir inseler aşağıya, onlar da ferahlasa, biz de ferahlasak, pek güzel olacak.

Sabah aile hekimliği ve eczane ziyaretleri yaptım. Öğleden sonra yine çıkarım biraz yürürüm niyetim vardı, tembelliğim tuttu. Açıkçası havanın rutubetine maruz kalmayı gözüm yemedi. 
Evde oturunca Blu TV'de  yeni başlayan "Magarsus" dizisini seyrettim. Henüz ilk iki bölüm yayında, ne kadar süreceğini bilmiyorum. 
Oyuncu kadrosu gayet başarılı, hikaye canlı, gerilimi yüksek. İlk izlenimim bir aile dramı için biraz sert ve aksiyonu fazla olduğu yönünde. Bakalım devamı nasıl gelecek? 

Günün gökyüzü durumuna atfen şu şen şarkıyı dinleyelim derim. 



İki gündür şuna emin oldum, bulutlu havada İstanbul hiç fotojenik değil,
Bütün derinlikleri kaybolup gidiyor, fotoğraflar çamur gibi çıkıyor,
Bugün manzaraya, çiçeğe filan bir kahve arası versek?

4 yorum:

  1. "Pambıh kimi bulutlar" dışında sözlerini anlamayı çok isterdim. Çoook güzel, azerice reggae. Kahve Baylan mı yoksa :) Kahve gibi kahve vallahi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl tanıdın Joe'cuğum? Bravvo! Evet Baylan'da içtim, geçen haftaydı, karşıdan dönüyordum, yorgunluk molası vermiştim. :)
      Bu şarkıyı eski bir dizide jenerikte kullanıyorlardı, oradan takıldı dile ve akla. Zaten en önemli kısmı "pambıh kimi bulutlar" gerisi dans işte. :))

      Sil
    2. hihihi biraz kopya çektim, bardağın altında kağıt olduğunu gördüm, büyüttüm, kalanı da tahmin ettim. Gerisi dans, güzelmiş. Bir daha dinlemek istiyorum.

      Sil
    3. Akıllı Joe'cuğum. <3
      Dinle dinle, dinledikçe daha keyifli geliyor. :)

      Sil

Hoşgeldiniz!