22 Ocak 2023 Pazar

22 Ocak Pazar

Günün Buluşması:

Mavi Kızlarından bir arkadaşım var, aç parantez Blue Kızları değil, karışmasın lütfen kapa parantez, onun da oğulcuğu bizimkiler gibi gurbet kuşu.  G.ciğim yakınlarda, pandemi nedeniyle uzun aradan sonra, memlekete  geldi ve ayrılır ayrılmaz hasret bastı yine,  her ikisini de. 
İki gündür aklımdan geçiyordu, N.ciğimi arayayım çocuklardan konuşma zamanı geldi diyerek. Meğer onun da aklında aynısı varmış, kalp kalbe karşıdır derler ya.
Öğleden sonra Üsküdar'da buluştuk, Uncular'a doğru giden sokağın köşesinde ayaküstü kokoreç yedik. Karnımız doyunca Salacak'taki küçük kahveye yürüdük, kahvelerimizi de orada içtik. Sahilden yola devam ettik, Harem'e doğru yürüyüp tekrar Üsküdar'a döndük. Yol boyu muhabbetimiz çocuklar ve ebeveynler ekseninde döndü, iyi geldi ikimize de.

Günün Dizisi:

Bu akşam Güzel Günler dizisi var. Pazar akşamının neşesi oldu kaç haftadır, haliyle çeşitli olayları olsa da entrikasız, bölüm boyunca insanın içini bayıltan yavaşlıkta olmayan, gerçek ilişkileri anlatan tatlı bir dizi. Oyuncular da iyi. Daha ne olsun?

Günün Haberi:

Anladığım kadarıyla Kızkulesi'nin restorasyonunda epey ilerleme var, çünkü kulenin direği takılmış. Alt kısım halen tahta perdeyle çevrili olduğu için başka bir gözlemim olamadı. Bu kadarıyla idare ediniz sevgili İstanbulsever arkadaşlarım.





2 yorum:

  1. parantez içi açıklama joe ve benim için değil mi? kıskanabiliriz zira :)

    güzel günleri sen dediğinden beri ben de takip etmeye çalışıyorum. neşeli, hüznün ve entrikanın da dozunda olduğu, abartılmadığı hoş bir dizi. malum, hasretiz böylelerine :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam olarak adres sizsiniz parantez içinde. :)))
      Evet hasretiz gerçekten, gülerek duygusallaşarak izliyorum diziyi. :)

      Sil

Hoşgeldiniz!