22 Aralık 2022 Perşembe

22 Aralık Perşembe

 * Haftanın ilk günü -hani o yağmurlu ve suratsız pazartesi sabahı- ajandamın sayfasını çevirip haftaya dair önceden alınmış hiç bir not olmadığını gördüğümde, "amma boş hafta" demiştim içimden, "bakalım neler getirecek?"
Pazartesi depresyonunu atlattıktan sonra, salı sabahı Şulemin akşam buluşma önerisi haftayı kurtarma konusunda nefis bir başlangıç oldu. Derken bu sabah F.ciğim ve akşamüstü Elektracığımla buluşmakla konuyu tamamen artı puan hanesine taşımış bir hafta oldu. 

** Sevgili F. ile neredeyse 40 sene öncesinden tanışırız, ben tıfıl bir stajyerken kendisi genç bir avukattı. Sonra zamanla meslektaş olduk derken aradaki yaş farkı zaman içinde eridi ve arkadaş da olduk. Keyifli zamanlar paylaştık; yürüyüş yaparken buluşmak, kahve içerken sohbet etmek, seyahatlerden, güzel yemeklerden bahsetmek, zarif ev sahipliğinde buluşup aynı sofrada yemek gibi...
Epeydir görüşememiştik, hayatın engelleri arasında kalmıştık. Sabah kahvesinde buluşup acısını çıkarttık.

*** Elektracığımla sıkça haberleşiyoruz da, onunla görüşmemiz de biraz arayı açmıştı. "Çocukların kucak battaniyesi hazır, akşamüstü buluşalım da onlar gitmeden vereyim" deyince görüşme vesilesi bulmuş olduk.
El emeği göz nuru nefis battaniyeyi iletmek üzere aldım, geçen haftaki doğum günümü kutlamayı da buluşma konusuna dahil ettik ve iki saat nefis bir kahve sohbeti yaptık. Yine çocuklardan başladık, kitaplardan çıktık, araya blog muhabbeti bile sıkıştırdık ve iyi ki tanışmışız, yaşasın bloglarımız dedim, bir kez daha.



Dip Not:
Sabah, güneş doğalı iki saat anca olmuş,
Adalar arka planda, güneş denizi ışıldatıyor,

6 yorum:

  1. Ay ne güzel yer burası yahu, ne güzel hava, ne güzel şey dostlar <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sözlerinin tümüne katılıyorum C.ciğim. :))
      Gelecek defa geldiğinde seninle de gidelim bu sahil kafesine. :)

      Sil
    2. Çok istiyorum ama bir türlü gelmiyor o gelecek :)

      Sil
    3. Gelir gelir, nasılsa gelecek o gün. :)

      Sil
  2. yine şahane bir fotoğraf. dün de bugün de sahile inmiş ve seni anmıştım, bilmem kulakların çınladı mı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bugün ben de indim, aklımdan geçtin biliyor musun, arasaydım keşke...
      Fotoğrafı sevdim ben de. :)

      Sil

Hoşgeldiniz!