29 Eylül 2022 Perşembe

29 Eylül Perşembe

 * Dünkü son cümlemi tamamlayayım şimdi, akşam voleybol maçını seyrettim. Çok sıkı maç oldu, iki buçuk saat, beş set sürdü. Dominik Cumhuriyeti kadın takımı cabbar, iri yapılı  oyuncularla doluydu, bizim kızlar da iyi mücadele etti. 
Bu akşam Hırvatistan maçı, kadın voleybolcularımızın  rahat oynadıkları, keyifli bir maç oldu; 3-0 bitti. 

** Lodoslu sıcaklı günler sürüyor, oh oh soğuk hava geldi diyenler erken sevinmiş oldu. Bence, bu mevsim bu hava durumu çok hoş. Gün ortasında sokağa çıkınca, güneş altında biraz terletiyor (örnek bugün saat 3 ile 4 arası Suadiye'ye gidip gelmek gibi) fakat sonra güneş erkenden çekilince, yumuşak hava hoş geliyor.

*** Bugünlerde arkadaşlarımla çeşitli vesilelerle telefonlaşıyorum. Şimdiki eğilimim mesaj da neymiş, yaşasın konuşmak olarak özetlenebilir.
İki üç gündür gece yatarken 4'e kadar say nefes al, 7'ye kadar say nefesini tut, 8'e kadar say nefesini bırak egzersizini 4-5 kez yapıyorum, gerçekten gevşetiyor ve iyi uyku için işe yarıyor. 
Bir de barok müzik dinlemek benzer etki yapıyor, şöyle mesela, tık.



Dip Not:
Dün kendisini gördüğümde "bu göbek nee!" dedim,
Sanırım biraz alındı, şöyle yan yan baktı, poz verirken,
 

4 yorum:

  1. Bizde hava çok enteresandı. Pırıl pırıl bir güneş, açık ve mavilikler arasında yer yer minik pamuk tarlaları olan enfes bir gökyüzü ve hiç umulmadık anlarda tek tek, hiç rahatsızlık vermeyen, seyrek yağmur damlaları... Çok eğlenceliydi Sevgili Okul Arkadaşım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah! Gerçekten eğlenceliymiş, severim öyle havaları. :)
      Pamuk tarlası bulutlar favorimdir, Sevgili Okul Arkadaşım. :)

      Sil
  2. e o zaman bundan sonra mesaj atmayayım arayayım seni şekerim. Telaşın var, araya girmeyeyim diye düşünüyordum oysa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen mesaj da at, ara da, dumanla da haber gönder, hepsi kabulüm cancağızım. :))

      Sil

Hoşgeldiniz!