5 Ağustos 2022 Cuma

5 Ağustos Cuma

 * Sabah martı kahkahalarından sebep erken başladı gün. Ben de önceki gün Storytell'de dinlemeye başladığım Antoine Lauren'in Kırmızı Defterli Kadın romanını dinleyip bitirdim. 
Hafif, hoş, romantik bir kitaptı, az uykuyla hafif sersemlemiş bir zihin için gayet uygundu. 

** Kahvaltıdan sonra sıcak bastırmadan pazara gidip geldim. O saatte bile güneş fena yakıyordu. Sonrasında biraz ayıklama, yerleştirme işi, biraz annemin banyosu derken öğleden sonra oluverdi.
Kalan zamanda After Life'ın son sezonunu da izledim ve bitirdim. Hem hüzünlü, hem yine de iyimser bir bitişti.

*** Akşamüstü, son buluşmamızdan sonra araya giren zamanda bir türlü yapamadığımız akşamüstü yürüyüşümüzü yapmak ve biraz daha sohbet etmek için oturup bir şeyler yemek niyetiyle Şule'mle buluştuk.
Minibüs caddesi üzerindeki Balaturka'da oturduk, Akçaabat köftesi yedik. Yürüyüşümüzü yemek sonrasına bırakmıştık, akşam yavaş yavaş inerken ara sokaklarda yürüdük, Erenköy'e doğru uzandık, güllü köşkü gösterdi arkadaşım bana. 
Bütün bu zaman içinde hiç bitmeyen konularımızdan konuşmaya devam ettik, ikimizin de sevdiği bir dizinin adını unuttuk, hatırlamak için türlü şeyler denedik, sonunda Şule sevgili eşi A.'ya mesaj atıp sordu bile. Neyse ki, cevap gelene kadar biz de ismi bulabildik. 
İnsanın hem hayatın en ciddi meseleleri, hem de kıvır zıvır olaylar hakkında aynı anda konuşabileceği, gülebileceği, hüzünlenebileceği arkadaşının olması ne güzel şans diye düşündüm yine.



Dip Not:
Sunflowerıma bir de yakından bakmak ister misiniz?

6 yorum:

  1. canım benim, ne kadar özlemiştim seni, ruhumu aydınlattın yine :) hep dediğimiz gibi iyi ki blog yazmışız da tanışmışız. Yoksa aynı mahallede yaşayıp birbirimizden habersiz geçip gidecekmiş yıllar !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ammaannn! Hiç düşünemiyorum tanışmamış olma durumunu... İyi ki, bence de. :)

      Sil
  2. Her şey yolunda gitseydi benim de bu güzel buluşmanın içinde olacağım düşüncesi tatlı bir esinti gibi geçti üstümden…..
    Artık bir dahaki sefere, sağlıkla inşallah!
    Sunni’ler çok güzel açmış <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. C.ciğim, illa ki görüşeceğiz sen gelince. Hepiniz bir iyileşin ailece kendinize gelin, nekahat dönemiyle tatil birleşir ve gelirsiniz elbet. Bekliyoruz. :)
      Cüceler yerlerini sevdi.:))

      Sil
  3. Nasıl güzel bir şans böyle, iki güzel insan rast gelmiş birbirine <3

    Günün şarkısı benim de favorilerimden, açtım dinliyorum :) çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yüksek Sadakat'ın bu şarkısını oldum olası çok severim. :)
      Evet, gerçekten şanslıyız. :)

      Sil

Hoşgeldiniz!