27 Eylül 2024 Cuma

27 Eylül Cuma

Sabah kızımı Ankara trenine yolcu ettim, üniversite yıllarını birlikte geçirdiği ev arkadaşının düğününe gitti. Hayatın ilginç döngüleri böyle, gençlikte evlilikler artarda geliyor, ileri yaşlarda ise hayatını kaybedenler...

Günün diğer önemli olayı pazar alışverişiydi, cuma pazarımız yine yaz sonu ve sombahar renkleriyle dolmuştu. Balık tezgahlarının gözdesi bu hafta da  palamuttu, bir de karides bol galiba bu aralar.
Balık demişken, bizim mahallenin balık lokantası taşınmış, fazla uzağa değil neyse ki bir sokak üste butik AVM'mize yakın  gitmiş. 

Öğleden sonra saçımı boyattım. Kuaförümüzle her zamanki gibi konuşma konumuz Onların binası ve bizim apartman arasındaki arsada yapılan İBB yuvası ve faaliyetleri oldu. 
Eskiden  inşaat başladı, başlamadı, temel kazıldı, beton döküldü mü konuşurduk, yuva binası bitirildikten sonra kimlerin çocukları geliyor, gerçekten ihtiyaç sahipleri mi yararlanıyor konularında havanda su dövdük. 



Derin uykuda, rahat bulmuş yerini, besbelli!

2 yorum:

  1. a sokağın köşesindeki balıkçı mı taşınan? fazla uzağa gitmemişi anlaşılan, daha orada çorba içeceğiz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım taşınmış. Yok yok uzak değil, hatta sana biraz daha yakına gelmiş, Kozzy'nin otopark girişinin karşısı gibi. :)

      Sil

Hoşgeldiniz!