6 Haziran 2023 Salı

6 Haziran Salı

Dünkü ev aletleri bozulmasının getirdiği stres ve yorgunluğu bugünün "kahvaltıya adaya gidelim mi?" sorusu ve olumlu cevabıyla aşmış olduk, sayabiliriz.
Gerçi buzdolabı tamir edildi çalışmaya başladı fakat çamaşır makinesinin kısa zamanda bizi bırakmak niyetinde olduğu gerçeğiyle yüzleşmem gerekti. 
Sonuç, yeni bir çamaşır makinesi almak zorunluluğu olacak.

Başa dönüyorum, tamir servis gelene dek olan vaktimizde kızımla adaya gitmek      -tabii, yine Burgazada-  Ergün pastanesinin ürünü nefis poğaça açma yiyerek deniz kenarında çay içmek, martıları, kedileri, denizi, kayıkları seyretmek, çiçekkızımla ağaca, yeşile, çiçeğe, kelebeğe bakarak ve bir yandan sohbet ederek Kalpazankaya'ya yürümek, dönüşte  adaların yeni akülü taşıt aracıyla  aşağıya on dakikada inivermek ve motora vaktimiz varken kahve yanında bir de milföy yemesek mi sorusunu da olumlu cevaplamak günün nefis anları arasında yerini aldı.



Hafta içinde adalara gitmek, iki üç saat için bile olsa tatile gidip gelivermekle eşdeğer etkide,
Sadece yolculuk sırasında oturma yönünüzü İstanbul'un beton manzarasına değil, adaların manzarasına bakarak oturacak şekilde ayarlamanız gerekiyor.

6 yorum:

  1. tam "ay keşke bir de milföy yeseydiniz, aklım kaldı hafta sonunda" diyecektim ki yemişsiniz bile :) ne güzel yapmışsınız burgaz kaçamağı ile :)
    çamaşır makinasına üzüldüm. durduk yerde masraf ama ne yapalım, sağlık olsun ekmekçim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten kral hareket oldu Şulem. :))
      Çamaşır makinesi beni üzdü gerçekten, ama artık sağlık olsun demekten başka çare yok.

      Sil
  2. Eğer bir gün İstanbul'a gelebilirsem ilk işim Adalar'a gitmek :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bekliyoruz buyrunuz efendim, ada gezmesi için rehberleriniz hazır ve nazır olacaktır. :)

      Sil
  3. Ne güzel ki gözlerimizi off yapıp çirkinliklerden azade kılabilen bir kuşağız Sevgli Okul Arkadaşım, o nedenle ülke koşulları ne engeller çıkarırsa çıkarsın... "basit yaşamayı şairden öğrenmiş bize" hayat çoğunlukla güzel:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendimize "bunu da atlattın, aferin" madalyaları vermek iyi öğrendiğimiz hayat duruşlarından diyorsunuz, haklısınız Sevgili Okul Arkadaşım. :))

      Sil

Hoşgeldiniz!