5 Aralık 2022 Pazartesi

5 Aralık Pazartesi

 * Bu sabah uyandığımda hava halen karanlıktı. Aydınlık pencerenin arkasında belirene dek magazin izleyerek oyalandım. 
Dün gece Altın Kelebek ödül töreni varmış, kimler ne ödül almış, kırmızı halı şıklığı nasılmış filan, boş yaptım kısacası;  ohh, pek iyi oldu!

** Sabah rutininden sonra küçük dayımla haberleştim ve kendisine ulaştırılacak  bazı evrak ile yola çıktım. Taksi -tabii ki- yoktu, iyi ki bunu tahmin edip evden vakitli çıkmıştım. Yürüyerek, motor saatinden önce iskeleye yetişebildim, ayaküstü haber alış verişimizi yaptım. Dayım ve yengemi ada motoruna yolculadım.
Dönerken annemi aradı, hazır gelmişken  Malatya Pazarından bir şey ister mi sordum. İstediği yarma, dövme ve orada görmüşken mercimek aldım, eve yollandım.

*** Öğleden sonra nasıl akşama ulaştı, hatırlamıyorum. Sadece bir kaç telefon konuşması yaptım, yarım saat anneme uğradım ve defterimdeki notları düzenledim.
Haa, bu arada günün rekorunu kırdım, çünkü elime aldığım her tükenmez kalem iki satırdan sonra tükendi. Benim iki kalem tükenince, kızımın ve oğlumun masalarında bulduğum birer tükenmez kalemi kullanmaya başladım. İnanamadım, bir süre sonra onlar da bitiverdi. Meğer, bugün tükenmez kalem tükenme günü müymüş, neymiş?!
Yarın ilk iş kırtasiyeye gidip tükenmez kalem alacağım. 



Dip Not:
Ateş seyrine devam...
Bu defa fotoğrafın altında bir de şarkı var, 
Bakalım hatırlayan var mı?

4 yorum:

  1. bu şarkı hatırlanmaz mı ayol :)

    altın kelebekle ilgili 4-5 kıyafeti eleştiren bir tweet vardı, ona bakıp "gerçekten iğrençmiş kıyafetler" dedim sabah, bir de şu yargıdaki kız abartı bir konuşma yapmış, onu dinledim ama onun adına utanıp kısa kestim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir iki iyi konuşma vardı, gerisini salla gitsin. Amaç boş yapmak olunca, uydu duruma. :))
      Değil mi, güzel şarkıdır. ;)

      Sil
  2. Dün benim de bir tükenmez kalemim yazmadı biliyor musunuz? :) bence bu tükenmez kalem tükenme günü ilanınız tam yerinde olmuş Ekmekçim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne diyeyim bilemedim, tesadüfün böylesi... :))
      Bugün iki tükenmez kalem aldım, yazmayanları gönderdim. :)

      Sil

Hoşgeldiniz!