5 Temmuz 2022 Salı

5 Temmuz Salı

* Bir kaç gündür sabah erken uyandığımda Kadın Voleybol Milli Takımı'nın Milletler kupası'nda bir gece önce geç vakit oynadığı ve kızkardeşimden fikstürü bile almış olmama rağmen uykuya yenilip seyredemediğim maçların özetlerine bakıyorum. Neyse ki, çeyrek finaller Ankara'da oynanacak ve maçları seyredebileceğim.
Maçlar şimdilik tamamlandığı için, bu sabah Okan Bayülgen'in Uykusuzlar Kulübünde konuğunun Nihal Yalçın olduğu bölümü izledim. Nihal Yalçın'ın 2010 yılında Disko Kralı programında yarattığı tiplerden bölümler de verilen bölüm sabah sabah neşe verdi, enerjimi yükseltti.

** Biraz da ciddi ve ilgi çekici bir şeyler izlemek isterseniz, programlarını ilgiyle izlediğim Barış Özcan'ın son yayınını hararetle öneririm. Böylece en sevdiğiniz rengin ve de sevmediğiniz rengin hangisi olduğu üzerine düşünebilir ve kendi sonucunuzla diğer insanlarınkini karşılaştırabilirsiniz.

*** Dün adaya giderken giydiğim, yıllardır dolabı bekleyen emektar bir ayakkabım, eve dönene dek neredeyse ayağımda paralanma noktasına gelince, artık yeni bir yazlık rahat ayakkabı almak gerekiyor demek fikrine ulaşmıştım. Öğlene doğru caddeye çıktım, bir kaç mağazaya baktım, tam beğeni ve fiyat dengesi bakımından oluşan uyumsuzluk nedeniyle umutsuzluğa kapılıyordum ki, kışın botumu aldığım mağazada aynı markanın bir ayakkabısı ile yollarımız kesişti, mutluyum.



Dip Not:
A. yengemin sevgili bitkilerinden birisini tanıtayım size,
Çin feneri ya da Hint gülü,
İki ismi de güzel ama biz Çin Fenerini daha çok benimsedik,
Çiçekleri gerçekten kağıttan yapılan Çin fenerlerine çok benziyor.

4 yorum:

  1. İnsanın içine sinen ayakkabıyı bulması ne güzel bir şey, o hissi severim ben. Güle güle kullanın :)

    Çin Feneri ismiyle müsemma gerçekten de çok hoş bir çiçekmiş <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet doğrusu şans yardım etti, bir de alışveriş yaparken aklıma uyanı bulunca fazlasını aramam, sonuçtan memnun olmakta işe yarıyor. :)

      Tam olarak öyle, ismiyle müsemma. :))

      Sil
  2. benim de rengi mavidir. kıyafet seçiminde de üzerinde düşünmeden maviye gider elim. ve yine tıpkı barış özcan'ın dediği gibi kahverengiden uzak dururum :)
    ayakkabılarını güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende yeşil tonları biraz daha ağır basıyor sanki, ancak maviyi de severim. Öte yandan kışlık giysilerde kahverenginin kızıla ve beje bakan tonlarını da severim. :))
      Teşekkür ederim, daha iyisi sana olsun. :)

      Sil

Hoşgeldiniz!