6 Mart 2024 Çarşamba

6 Mart Çarşamba

Bugün buluşma günümüzdü, bürodan en eski arkadaşlarımdan ikisiyle oturduk, uzun uzun sohbet ettik. 
En eski yazdıktan sonra oturup hesap yaptım, kırk yıl olmasına bir kaç ay kalmış ki aramızda  bir fincan kahvenin hatırından çok daha fazlası var.
İlk konuşmamızda dışarıda buluşalım demiştik, sonra araya engeller girdi, buluşmayı erteledik, o arada F.ciğim bana gelin dedi, biz de Ş.ciğimle davete uyduk ve börekli çaylı kahveli nefis bir ev oturması yaşadık. 

Bir zamandır müzik eklememişim, yakın zamanda izlediğim Berkun Oya'nın son çektiği dizi Kuvvetli Bir Alkış'da müzikler yine çok güzel seçilmişti. İçlerinden bir tanesi Ahmet Özhan'ın söylediği Hüzün idi. 



C.ciğimin armağanı tohumlardan geçen sene çıkan latin çiçeklerinin bir kısmı ılık kışı atlattı ve yeniden çiçek vermeye başladı. 🧿

6 yorum:

  1. aaa ne güzel olmuş çiçeğin, çok imrendim :) nazar değmesin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ya, çok hoş oldu. :) Seninkileri bu sene mi ekeceksin?

      Sil
    2. dikmiştim ben geçen sene yazlık bahçesine ama acaba ne haldedirler...

      Sil
    3. A hadi bakalım, dayanmış olsunlar umarım. :)

      Sil
  2. geçenlerde kapıdağ yarımadasına gittiğimizde kaldığımız evin bahçesinde vardı latin çiçeği. bir iki dal aldım, köklerini güçlendirdim ve bu hafta sonunda toprağa kavuşturdum. ne renk çok merak ediyorum. bu arada çiçeklerinin yendiğini biliyorsun değil mi? "fine dining" mutfakta kullanılan çiçekler bunlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. A ne güzel yapmışsın. <3
      Yerini sevince pek güzel yayılıyor. Merak ettim ben de ne renk olacak? Görürüz. :)
      Çiçeklerinin yendiğini biliyorum, tohum paketinin üstünde yazıyordu, hatta yaprakları da yeniyormuş. Çok hoş baharlı bir lezzeti var. :)

      Sil

Hoşgeldiniz!